Carne de horca
Film "Carne de horca" jest 93 minuta z 1953, w reżyserii Ladislao Vajda. Główna obsada składa się z Rossano Brazzi, Fosco Giachetti i Emma Penella.
Carne de horca
- W reżyserii: Ladislao Vajda
- Główna obsada: Rossano Brazzi, Fosco Giachetti, Emma Penella
- Scenariusz: José Santugini
- Kinematografia: Otello Martelli
- Muzyka: José Muñoz Molleda
Detale
- Tytuł: Carne de horca
- Rok: 1953
- Trwanie: 1h 33m
Załoga filmowa
Wiemy o 10 osobach, które pracowały nad „Carne de horca”;
W reżyserii
Scenariusz
Kinematografia
Muzyka
Wałek
- Alessandro Fersen ... Vargas
- Emma Penella ... Consuelo
- Fosco Giachetti ... Lucero
- Francisco Arenzana ... Novato
- Félix Dafauce ... Joaquín de las Hoces
- Rossano Brazzi ... Juan Pablo de Osuna
Oceń ten tytuł
Czy widziałeś Carne de horca? Oceń to od 1 do 10 poniżej.